InSymbol Design

Insymbol Design vormgeving en web website design

LAAT DE WERELD OPTIMAAL KENNISMAKEN MET JOUW BEDRIJF

DE EERSTE INDRUK

In ons huidige digitale tijdperk is een website vaak het eerste dat een potentiële nieuwe klant van je ziet. Uiteraard wil je dat deze eerste indruk onvergetelijk is. Jouw website moet er daarom grafisch passend uitzien, technisch solide zijn en klantvriendelijk en uitnodigend overkomen om zaken met je te gaan doen. Met onze gebundelde krachten op deze vlakken zorgen we voor een sprankelende website die jouw bedrijf exact ondersteunt in wat het nodig heeft.

GESCHIKT VOOR ALLE APPARATEN

Bijna overbodig om dit te benoemen, maar we willen het toch even gezegd hebben ;-). Onze websites worden standaard opgeleverd met een adaptief design waardoor ze er op zowel een laptop, desktop, tablet als op een smartphone perfect uitzien.

Bekijk enkele voorbeelden uit ons portfolio om jezelf te overtuigen.

NIEUWBOUW OF VERBOUW

Wij kunnen je website vanaf een blanco startpunt ontwerpen en bouwen. Met plezier ontwikkelen we daarbij ook bijbehorend logo en huisstijl. Indien er een logo en huisstijl voorhanden zijn die de essentie van jouw bedrijf perfect uitstralen, maken we daar uiteraard gebruik van. In dat geval laten we de website naadloos aansluiten op de bestaande look & feel.

Heb je al een website, maar wil je hier verbeteringen in aanbrengen, dan voeren we dit ook graag voor je uit.

Nieuwbouw of verbouw, beide trajecten pakken we op onze persoonlijk wijze op waarbij we gezamenlijk naar een buitengewoon eindresultaat toewerken.

OOK KLANTVRIENDELIJK VOOR ZOEKMACHINES

Niet alleen wil je jouw klanten een goede beleving geven op je website, ook wil je dat jouw site goed gevonden wordt in de verschillende zoekmachines. Wij bouwen onze websites met behulp van WordPress wat al een goede basis legt voor de Search Engine Optimization (SEO). Daarnaast houden we rekening met diverse andere wensen die zoekmachines hebben ten aanzien van websitebouw, zodat jouw site zo gunstig mogelijk scoort bij de zoekopdrachten.

HOSTING & SUPPORT

Lijkt het je ook zo fijn om helemaal geen omkijken te hebben naar je website? Wij kunnen de website voor je hosten en het onderhoud voor je doen. Ook het bijwerken van inhoud kunnen we je uit handen nemen. Heerlijk toch, alles onder één (camper)dak.

Scroll naar boven