InSymbol Design

Insymbol Design vormgeving en web website design
+31 6 4680 4885
info@insymbol-design.com
ergens onderweg 😉
(bedrijf gevestigd in Nederland)

OVER ONS

Petra

Ik ben Petra van den End, manager, coach en vormgever, geboren in 1974. In 2019 ben ik gestart als zelfstandige onder de vlag InSymbol. Om destijds naast management en coaching de vormgeving te integreren, heeft het begrip ‘renaissance soul’ mij goed op weg geholpen. Een renaissance soul verenigt uiteenlopende kwaliteiten onder één noemer, uitgaand van wat hij of zij als persoon te brengen heeft.

Nu, enkele jaren, opdrachtgevers en mooie levenservaringen verder, is InSymbol opgesplitst in InSymbol Management & Coaching en het volwaardige broertje/zusje InSymbol Design. Dankzij de technische web development vaardigheden die Daniel beheerst en de creatieve vormgevingskant waar ik mijn achtergrond in heb, kunnen we een volledig professioneel plaatje aanbieden aan onze klanten.

Daniel

Hallo, mijn naam is Daniel dos Santos Leal. Na 20 jaar ervaring als entrepreneur en projectmanager in Portugal besloot ik de wereld wat meer te gaan verkennen. Deze ontdekkingstocht leidde me naar diverse hoeken van de wereld wat mijn kijk op het leven heeft verdiept. Onderweg had ik het geluk Petra te ontmoeten, zodat we deze reis nu samen kunnen vervolgen.

Omdat we in een constant veranderende digitale omgeving leven, besloot ik om mijn eerdere kennis op het gebied van technische web vaardigheden op te frissen om er zeker van te zijn weer helemaal up-to-date te zijn. Met de laatste tips en trucs voor handen neem ik de technische kant van onze business voor mijn rekening. In combinatie met Petra’s grafische vaardigheden kunnen we samen een compleet pakket bieden aan onze klanten.

Ons kantoor (en tevens huis) is een sfeervol ingerichte Fiat Ducato. Vanuit verschillende plaatsen in Europa werken we aan onze opdrachten. Wanneer de klant geïnteresseerd is, dan sturen we met plezier een foto van de plek waar hun logo, folder of website gecreëerd wordt. Zoals bijvoorbeeld dit mooie plekje in Spanje waar we de Lokaal2 website hebben gebouwd:

Kantoor tijdens bouwen Lokaal2 website

Lijkt het je leuk om niet alleen een kwalitatief goed eindproduct te krijgen, maar ook een product met een verhaal? Aarzel dan niet om ons te benaderen. We maken er samen een bijzonder traject van met een resultaat waar je zeker tevreden mee zult zijn. 

PUNTJES OP DE I

Voor een perfect eindresultaat wil je ook tekstinhoudelijk de informatie goed voor elkaar hebben. Onze kracht ligt op het gebied van design. Om bij je klanten ook tekstueel je boodschap zo sterk mogelijk over te brengen, kunnen we je van harte Caroline Baggen van De Teksteres aanbevelen. Jouw eerste tekstuele opzet redigeert zij tot pakkende teksten voor bijvoorbeeld je brochure of website.

Scroll naar boven